Disclaimer

Juistheid van informatie

Hoewel wij uiterst zorgvuldig te werk zijn gegaan bij het verzamelen van de gegevens, kunnen we niet uitsluiten dat er toch onbedoeld een fout in is geslopen of dat informatie is verouderd. Metingen zijn gedaan op de datum die vermeld worden bij de resultaten van de betreffende hostingprovider. De betreffende hostingprovider kan daarna iets veranderd hebben, waardoor het resultaat niet meer actueel is.

 

De op bestehostingproviders.nl geplaatste informatie wordt aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid.

 

Voor de gevolgen van onjuistheden wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

 

De resultaten die zijn vermeld op deze website zijn voornamelijk verkregen op basis van metingen via websites van derde partijen. Deze websites zijn met zorg door ons geselecteerd en staan bekend als betrouwbaar, objectief en onafhankelijk. Wij kunnen echter geen garanties geven op de betrouwbaarheid, objectiviteit en onafhankelijkheid van deze websites.

 

De informatie op deze website wordt regelmatig aangevuld en/of aangepast. bestehostingproviders.nl behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.

 

Kom je op onze website onjuiste informatie tegen? Laat ons dit vooral weten via info@bestehostingproviders.nl of via het formulier op de contactpagina.

 

 

Copyright

De auteursrechten van deze website berusten bij bestehostingproviders.nl.

 

De inhoud van deze website mag alleen worden gebruikt voor persoonlijke doeleinden.

 

Het is niet toegestaan om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van bestehostingproviders.nl, de op deze site getoonde gegevens te kopiëren, te verspreiden of op andere wijze te gebruiken of te exploiteren.